Dubbelutställning Herning/Sunds 3-4 november

Vi skippade Växjö till förmån för Herning/Sunds. En lång resa, javisst, men alltid så kul att resa "långt" - och dramatik - positiv och negativ - brukar uppstå i dessa sammanhang.

Herning:HannarTikarTrulsa

Många hundar representarande svenska uppfödare på plats, kennlarna Buckwheat, Windisle, Wheaten Island, Lakkas, Lindywheat, Tejarpsdalen, Cameron, Honeyrags, Villa Rosa,,,,

Sunds:

För att återkomma till dramatiken, och nu den negativa... får SMS från Edit 0430 att hennes influensa återkommit med förnyad styrka men att hon och Knutte kommit överens om att "inte kasta in handduken"... Snabbt SMS till uppfödarekollegorna och goda vännerna Per och Marianne, som lovar att avlasta Knutte med att ta hand om presentation och handling av Penny!

Knutte iväg ensam till utställningsplatsen, Trulsa och Knutte är ju ett samtränat par, men Casper??? De två har inte tränat ihop ens på ringträning, hur ska det gå? "Pep talk" med Casper innan start, och enl vittnen ska det ha sett jättebra ut, (men vad hände med bakbenen på vinnarbilden, hmm...)

Ja, bättre kan väl inte utställningsdebuten med Casper gå, bästa hane och BIR!!!Fina CK och BIR priser, obs "Terriervinet"!

Edit kryar på sig och hinner shoppa loss på färjan hem mot Göteborg!"G som i Gunnar"!