En trevlig långhelg i Skåne! Utställning i Malmö lördag 17 mars, oj vad det blåste, har väl aldrig frusit så mkt i en veterinärkö. Det var första gången vi ställde på Malmömässan och efter de senaste utställningarnas klaustrofobiska upplevelser var Mässan en positiv utställningsarena, stor och luftig och gott om plats vid ringen.

Först ut var Penny med två andra tikvalpar, domaren höll öppen bedömning för dessa vilket alltid är intressant. "I can't see any obvious winner among these three" sade hon och gick igenom varje valps goda resp mindre goda sidor. Penny fick slutligen se sig passerad av de andra snäppet äldre tikvalparna, dock med HP och utmärkt kritik.Casper var i piggaste laget denna dag, hade förmodligen samlat hur mycket energi som helst under fredagens långa bilresa men på något vis skuttade han sig till en seger i Championklassen. I Bästa Hane hade han varvat ner lite lagom och slutade som andra Bästa Hane med Reserv-Cacib och kom därmed också in på ÅW listan.

Öppen klassen för tikarna var en gigantisk tillställning, 23 tikar till start, mångdubbelt fler än de flesta terrierraser kan skryta med i totala anmälningssiffror. Knutte visade Trulsa till ett första pris, han börjar bli varm i kläderna nu som handler!Ett annat glädjeämne var att Caspers och Frejas dotter Nala, I am Nala O'Inycon, vann unghundsklassen om 8 tikar med CK! Slutligen fick rasen två nya Champions denna dag, grattis, grattis!

Resten av helgen hann vi med både umgänge med släkt och familj, fika hemma hos Helene och Stefan och tillfälle att beundra några av valparna efter Geragold Playboy och Windisle Hermitage.Countrylife i Trulsas smak...

Vädret var väl inte det bästa men nog tog vi oss ner till ängarna för att låta hundarna få leka fritt bland alla spännande kaningryt...