Tur att man kan skylla på sportlov på jobbet så man kan ta två semesterdagar, hur hade vi annars hunnit klippa 9 wheatens varav 8 till Svenska Terrierklubbens utställning i Skogås?

Hela 5 valpar ur vår senaste kull var på plats i Skogås. Först ut var våra tre hanvalpar, på pojkars vis lite ystra, bäst gick det för Poppe (B. Tiger Tanaka) som kom 3:a av 5 med HP, våra övriga hanvalpar kom på 4:e resp Reservplats så vi höll ihop truppen i alla fall!

Sen var det dags för tikarna, hela 8 tikvalpar 6 - 9 månader från 6 olika kennlar. Trodde väl knappast att vår typ av valpar i den här kullen skulle falla domaren på läppen men där misstog jag mig. Penny (B. Miss Moneypenny) blev 2:a med HP och Molly (B. Kissy Suzuki) 3:a med HP!

Bland de vuxna hundarna var domaren generös med tvåor och "snål" med CK:n, Casper vann championklassen med CK men domaren plockade bort honom som sista hund för placering i bästa hane. Kaiser, Mimmi och Trulsa fick ettor i sina resp klasser.

Sammanfattningsvis vill jag tacka våra underbara valpköpare och fodervärd som ställer upp för vår kennel och särskilt grattis till Knutte och Peter som avancerat från kennelpojkar till handlers! Avslutningsvis dukade vi - ett gäng uppfödare och utställare - upp ett härligt knytkalas med taco-tema. Tack alla för en trevlig dag och grattis alla vinnare!Penny

Kritik: "Lovande valp. Mkt bra huvud och uttryck. Bra hals och kropp. Bra vinklar fram, ngt knappa bak. Bra svans. Fin helhet. Rör sig bra" 2:a plac Valp 6-9 HP. (Birgitta Hasselgren).TrulsaBond och PoppeMollyBond förflyttar sig med "hoppsasteg"...Mexikanska läckerheter!