Äntligen, Trulsa och hennes kullsyster Mynta har fått tillfälle att göra MH!
För andra gången i rad arrangerade SWTK Region Sthlm ett MH i samarbete med Svenska Kerry Blue Terrierklubben förlagt till Solna Sundbybergs BHK. Alltid pirrigt att göra MH med sin hund, speciellt som det är "point of no return", går ju inte att göra om i det fall resultatet inte blev som man väntat eller hoppats...

Redan vid starten kändes det dock tryggt, "det är Trulsas dag i dag, du är bara stolpen som håller i kopplet" sa vår kloka testledare Ammie Hultin.

Och nog var det Trulsas dag alltid, MH-banan var som Gröna Lund för henne! Spökena fann hon mest komiska, viftande svans och nosen under kjolen på spökena, "ha ha vilka utklädda människor" såg hon ut att tänka.Avståndsleken kombinerade Trulsa med fälttävlanshopp.

Sammantaget är jag väldigt nöjd med resultatet, Trulsa är en tik helt utan rädslor eller hot/aggressiva beteenden och med stor nyfikenhet. Ammi sammanfattade med att Trulsa har en knapp, och den är "på"! Även Mynta gjorde ett bra MH men med lite mindre av "allt" än Trulsa, hon fick som första wheatentik under MH dagarna en etta på skottet!Plate-spottingen hade också en lyckosam dag, den envisa 160 stod på SoSu's parkeringsplats!

Slutligen vill jag tacka alla som bidrog till att vi kunde genomföra detta! Särskilt roligt att våra "utomstående" funktionärer bara hade lovord om arrangemangen.