Det har varit en mycket intentisv vår och vi har valt - att på den lilla fritid vi har - prioritera våra två valpkullar med valpköpare och fodervärdar, i stället för att ränna runt på utställningar helg efter helg..... Därför kände vi oss ändå ganska laddade efter den intensiva WDS veckan att ta oss an en tvådagarsutställnoing på Rönne/Bornholm, vi var ju ändå på plats i Skåne! Edit hade sedan tidigare en annan semesterresa inbokad den här helgen så vi körde med en ny "laguppställning" med bara killar, Knutte avancerar från kennelpojksåtaganden till "förste handler" denna resa och Elof ansluter sig (ffg på många år!) som resesällskap, och även "pälsfixare". (Någon = jag) måste ju stanna hemma hos resten av hundarna inkl valpkullen).

Reportaget kommer flera dagar senare än "utlovat", killarna blev försenade med sin hemresa med nästan ett dygn pga trasig katamaran -en envis influensa gör också att uppdateringsverksamheten varit något långsam....

Men åter till resultaten, de blev inte bara prydliga utan helt fantastiska, fyra "excellent", ett BIR, ett BIM och ett Cert!

Pennys BIM och Cert första dagen var verkligen trevligt och Casper BIR andra dagen desto roligare eftersom vi faktiskt aldrig ställt för Cindy officiellt tidigare! Casper var en helt ny bekantskap för Cindy Pettersson och hennes kritik var översvallande, "en njutning för ögat, en kanonhund!"Casper BIR !!!Vårt stamlokus "Hotell Skovly".En tavla på rummet ger genast associationer till "fri handling"Vi delade tält med Kennel Clubber's, hör snackar Stefan och Knutte snackar taktik inför tikarnas unghundsklass.....

Grattis Helene och Stefan till dubbla Cert till Helge, Clubber's Calypso!!!Uppladdning,,,,Stilstudie 1Stilstudie 2Elof, nöjd efter att ha iordningsställt Penny till BIM med Cert!Ja, det gick ju bra!